Vastgoedstyling

haal het maximale uit de verkoop...


vastgoedstyling

Ook wel verkoopstyling genoemd, is het verkoopklaar maken van een woning met als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

Als eigenaar is het lastig om je eigen woning objectief te bekijken. Kopers willen niet jouw huis zien, maar een huis waar ze zichzelf zien wonen. Als gecertificeerd vastgoedstyliste van House of KIKI kan ik je daarmee helpen.

Ik kom langs bij de woning en bekijk deze met een neutrale blik, zoals een potentiële koper dat ook zou doen. Samen lopen we door de woning en let ik op de pluspunten en de mogelijkheden van de woning. Per ruimte wordt bekeken hoe deze het beste gepresenteerd kan worden en hoe we een neutrale uitstraling kunnen creëren waarbij de pluspunten van de woning worden benadrukt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en spullen. Het kan zijn dat er wat spullen weggehaald mogen worden of juist wat accessoires toevoegt kunnen worden om de ruimte zo optimaal te laten uitkomen.  

Waarom vastgoedstyling?

Door middel van vastgoedstyling zorg je ervoor dat de woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor een zo breed mogelijk publiek. Met als doel de woning sneller en tegen de beste prijs te verkopen. Want meer kijkers betekent een betere onderhandelingspositie voor jou als verkoper en uiteindelijk een hogere prijs!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

mijn missie

"een optimale woningpresentatie voor een zo hoog mogelijke opbrengst"

Werkwijze verkoopstyling

01 Intake woning

Tijdens de eerste afspraak komt de stylist langs om de woning te bekijken. Er wordt per ruimte bekeken hoe deze het beste gepresenteerd kan worden.

02 Aan de slag

Je ontvangt per mail een lijst met de adviezen om zelf mee aan de slag te gaan en we plannen alvast een vervolgafspraak.

03 tijd voor de Styling

Nadat je zelf aan de slag bent gegaan met de aangeven punten en alle ruimtes opgeruimd zijn, komt de stylist langs om de woning af te stylen. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de reeds aanwezige meubels en accessoires. Indien besproken, worden er aanvullende accessoires meegenomen die gebruikt worden. Binnen een dagdeel zijn we klaar en is de woning klaar voor het maken van de foto's. Ook dit kunnen we aansluitend voor je verzorgen.

04 Optimale presentatie

De woning is optimaal gepresenteerd zowel in het echt als op beeld. Laat de bezichtigingen maar komen!

contact

FOCUS vastgoedstyling & fotografie
Werkgebied: Tilburg en omstreken

Ik ben te bereiken via:
info@focusvastgoedstyling.nl

Algemene voorwaarden

 

Social media

Blijf op de hoogte en volg mij via
Instagram