Vastgoedstyling

vastgoedstyling

Ook wel verkoopstyling genoemd, is het verkoopklaar maken van een woning met als doel een snellere verkoop tegen een hogere prijs.

Als eigenaar is het lastig om je eigen woning objectief te bekijken. Kopers willen niet jouw huis zien, maar een huis waar ze zichzelf zien wonen. Als gecertificeerd vastgoedstyliste van House of KIKI kan ik je daarmee helpen.

Ik bekijk de woning met een neutrale blik, zoals een potentiële koper dat ook zou doen. Ik zal een neutrale uitstraling creëren die een zo breed mogelijke doelgroep aanspreekt waarbij ik de pluspunten van de woning zal benadrukken. Ik maak daarbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en spullen. Het kan zijn dat ik wat spullen weghaal of juist wat accessoires toevoeg om de ruimte zo optimaal te laten uitkomen. 

Ik pas hierbij de hands on methode toe, wat inhoud dat ik zelf de handen uit mouwen steek en aan de slag ga met de restyling van de woning. Je ontvangt geen digitaal advies rapport maar ik ga daadwerkelijk voor je aan de slag om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren.

Waarom vastgoedstyling?
Zelfs in de huidige woningmarkt is de presentatie van de woning cruciaal. Door middel van vastgoedstyling zorg je ervoor dat de woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor een zo breed mogelijk publiek. Met als doel de woning sneller en tegen de beste prijs te verkopen. Want meer kijkers betekent een betere onderhandelingspositie voor jou als verkoper en uiteindelijk een hogere prijs.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Mijn missie:

"een optimale woningpresentatie voor een zo
hoog mogelijke opbrengst"

contact

FOCUS vastgoedstyling & fotografie
Werkgebied: Tilburg en omstreken

Ik ben te bereiken via:
info@focusvastgoedstyling.nl

Algemene voorwaarden

 

Social media

Blijf op de hoogte en volg mij via
Instagram