Fotografie


Fotografie

Woningfotografie

De potentiële kopers starten hun zoektocht tegenwoordig op internet (Funda). De foto’s zijn dan het eerste wat huizenzoekers zien. Goede verkoopfoto’s zijn hierbij van essentieel belang. Foto’s moeten verleiden tot een bezichtiging. Ik verzorg een professionele fotoserie met aantrekkelijke en realistische beelden van de woning. Ik maak hierbij gebruik van natuurlijk licht om de ruimte zo goed mogelijk vast te leggen.
Na de fotoreportage ontvang je binnen 2 werkdagen (digitaal) een fotoserie van minimaal 24 foto’s van de woning die geschikt zijn voor de website van de makelaar, Funda of de verkoopbrochure.

Wil je een optimale woningpresentatie?
Maak dan gebruik van vastgoedstyling in combinatie met fotografie. De woning wordt eerst zo goed mogelijk gepresenteerd en aansluitend verzorg ik de fotoreportage om alles aantrekkelijk in beeld te brengen.

Interieurfotografie

Bij interieurfotografie leg ik de essentie vast van de ruimte, of het nu gaat om een mooie inrichting, een sfeervol salon of een modern kantoor. Ik leg hierbij de nadruk op de sfeer en de details van een interieur. Want juist dit maakt het verschil. 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak en ik kom graag bij je langs!

"Omdat de eerste indruk telt"

contact

FOCUS vastgoedstyling & fotografie
Werkgebied: Tilburg en omstreken

Ik ben te bereiken via:
info@focusvastgoedstyling.nl

Algemene voorwaarden

 

Social media

Blijf op de hoogte en volg mij via
Instagram