Meubelverhuur

Meubelverhuur

Een leegstaande woning oogt kleiner en voelt kil aan. Mensen kunnen daardoor lastig een inschatting maken van wat er mogelijk is qua indeling en inrichting. Met een mooie ingerichte woning voelen mensen zich welkom en oogt de woning direct ruimtelijker. 

FOCUS vastgoedstyling & fotografie verzorgd de volledige inrichting van uw woning. We zorgen ervoor dat de woning neutraal en sfeervol wordt ingericht en dat iedere ruimte een duidelijke functie heeft. We maken een inrichtingsplan en verzorgen de plaatsing en de styling van de meubels en accessoires. We werken met echte meubelen, zodat potentiële kopers zich direct thuis zullen voelen in uw huis. 

Na de styling en inrichting kunnen er foto’s gemaakt worden voor de online presentatie.  Aangevuld met
 2D en 3D floorplanner plattegronden en jouw woning is klaar voor de verkoop! Ook dit kan FOCUS vastgoedstyling & fotografie verzorgen.

mijn missie

"een optimale woningpresentatie voor een zo hoog mogelijke opbrengst"

Werkwijze

01 Opname woning

Wij komen bij u langs om de woning te bekijken. We kijken naar de mogelijkheden van de woning en hoe we de woning het beste kunnen inrichten voor een optimale presentatie.

02 afspraak & voorbereiding

We plannen samen een datum in voor het inrichten en de styling van uw woning. Hierna gaan wij aan de slag met de voorbereidingen.

03 Inrichting & Styling

De dag is aangebroken. De meubels worden bezorgd en we gaan aan de slag met het inrichten van de woning. Nadat de woning volledig en sfeervol is ingericht, is de woning klaar voor het maken van de foto's en bezichtigingen!

04 Woning verkocht?

Is de woning verkocht? Plan dan een datum met ons in en we komen de spullen weer ophalen.

contact

FOCUS vastgoedstyling & fotografie
Werkgebied: Tilburg en omstreken

Ik ben te bereiken via:
info@focusvastgoedstyling.nl

Algemene voorwaarden

 

Social media

Blijf op de hoogte en volg mij via
Instagram